JOY  PRODUCTIONS
Joy Productions zet zich in voor midden- en kleinbedrijven door zich bezig te houden met content marketing: foto, video, webdesign, copywriting en beheer. Een alles in één pakket. Joyce daagt ondernemers uit om nieuwe klantstromen te creëren met behulp van online marketing, en vraagt haar klanten met een open-mind naar de toekomst te kijken. Zij beschrijft zichzelf als gedreven, ambitieus en eerlijk met een “no-nonsense filter”. 
Het logo van Joy Productions heeft een innovatieve en grensverleggende uitstraling, met een sterk en strak design dat verwijst naar de no-nonsense mentaliteit. De onderbrekingen in het logo staan voor een open-mind.
Opdracht: Logo Design / Brand Identity
Tools: Illustrator, Photoshop​​​​​​​
DH ADVIES & BEHEER
Opdracht: Logo Design & Huisstijlen 
Tools: Illustrator, Photoshop​​​​​​​, InDesign
TRIDENT & SECURITY SERVICES
Een beveiligingsbedrijf van een oud marinier. De naam Trident en de drietand in het logo zijn geïnspireerd op de NLMARSOF drietand van de mariniers. Zo straalt het logo veiligheid, bescherming en betrouwbaarheid uit. 
Opdracht: Logo Design & Huisstijlen
Tools: Illustrator, Photoshop​​​​​​​
tonnaehr
Opdracht: Logo Design & huisstijlen
Tools: Illustrator, Photoshop​​​​​​​
BY ALICIA PHOTOGRAPHY
Alicia is een lifestyle fotograaf, ze richt zich vooral op het vastleggen van families, baby's en belangrijke momenten van het gezin. Naast fotograferen, vliegt zij parttime de wereld rond als een stewardess bij de KLM. Het logo moet speels, plezier en professionaliteit uitstralen.
Opdracht: Logo Design / Brand Identity
Tools: Illustrator, Photoshop, Kalligrafie 

You may also like

Back to Top